Zipscreen markis


Väldigt bra solskydd (extremt vindtålig), små byggmått, bra produkt på gatu-/markplan. Väven har dragkedja i sidan, som löper i en profil som håller den på plats. Detta gör att markisen fungerar utmärkt i vindutsatta lägen.

Letar du efter en helt vindsäker markis då ska du använda dig av en Zip Screen markis. Det är en väldigt vindtålig screenmarkis som tål vindar upp till 32 m/s. Duken på en Zip Screen markis hålls plats med dragkedjeliknande konstruktioner i sidoskenor längs med markisens båda långsidor. Tack vare att den hålls på plats med tre av markisens fyra sidor blir den än mer vindsäker än en vanlig Screenmarkis där duken endast sitter fast i bottenprofilen.

Förutom att använda Zip Screen markisen som ett solskydd sänker du temperaturen inomhus påtagligt under sommarhalvåret. Under vinterhalvåret kan du använda markisen som ett extra isolerande skikt och undvika kondens på utsidan av dina fönster.

Med en Zip Screen kan du eliminera ljusspringan som uppstår på vanliga screenmarkiser. Du kan dessutom använda den som ett insektsnät.

Har du ett hus vid kusten är en Zip Screen markis ett ypperligt alternativ då det ofta är ett vindutsatt läge.

Solskydd installerade utomhus reducerar solvärmen med upp till 85%

Solskydd installerade mellan glas reducerar solvärmen med upp till 50-85%

Solskydd installerade inomhus reducerar solvärmen med upp till 20-35%