Duette® Honeycomb Gardiner


”Passar i små och medelstora fönster, många olika modeller, många reglage alternativ, Bra energiprodukt, inga linhål.”

Duette® Honeycomb gardiner är en unik fönsterdekoration som har det igenkännbara honungskakemönstret, som de arbetat med sedan 1985. Det här är en gardin som har många funktioner och det finns ett stort urval av färger som ger dig frihet att komplettera rummet med rätt gardin och rätt färg. Det spelar ingen roll om det är ett vardagsrum, sovrum, badrum, kök, barnrum eller kontor. Duette® Gardiner kan du alltid hitta rätt val och funktion för just ditt rum och behov. Alla slags fönster, inklusive takfönster, kan du montera med en Duette® Gardin.

Duette® Honeycomb är ett bra ljusskydd

Duette® har dubbel ljusfiltrering tack vare sin dubbla plisséväv. Det gäer ett behagligt och jämnt ljusinsläpp. Den inbyggda tekniken förhindrar störande ljuspunkter. Du kan få gardinen som Semi-Transparent, genomskinlig eller mörkläggning. Semi-Transparenta gardiner ger både atmosfär och mysfaktor. Genomskinliga gardiner används ofta i kök och matsalar för att de släpper in lagom med ljus. Mörkläggningsgardiner används när det är viktigt att stänga ute ljuset helt, som exempelvis i sovrum.

En ljuddämpande Duette® Gardin

Upp till 45% effektiv ljuddämpning inomhus kommer du få med en Duette® Honeycomb gardin. Den förbättrar inte bara rumsakustiken utan dämpar även ljudet utanför ditt fönster. Extra bra när du vill stänga ute ljudet när du eller ditt barn ska sova.

Effektiv energibesparing och skydd mot värme med Duette®

Under vintern så fungerar Duette® Gardiner som ett naturligt luftbolster. Det blir upp till 46% lägre värmeförlust vid fönstret och därmed kan uppvärmningskostnaden reduceras med upp till 51%.

Under sommaren reduceras värmeupptagningen vid fönstren med upp till 78% tack vare Duette® Gardiner.

Solskydd installerade utomhus reducerar solvärmen med upp till 85%

Solskydd installerade mellan glas reducerar solvärmen med upp till 50-85%

Solskydd installerade inomhus reducerar solvärmen med upp till 20-35%